THE MONDIAL NIEUWS

VERS VAN DE FAIRWAY

Golfen op anderhalvemeter; zó doen we dat samen!

Hoera, er lopen weer allemaal blije golfers hun holes op The Mondial! Niet kriskras door elkaar, maar in één richting wel te verstaan. Eenrichtingsverkeer op het golfcomplex is een van de maatregelen die zorgt dat golfers anderhalve meter afstand houden. Bekijk in de video hoe Marts Projectmanagement ons klaarstoomde voor de anderhalvemeter golfbaan...

The Mondial krijgt eerste volledig elektrische greenmaaier van Europa

Als eerste golfbaan van Europa maakt The Mondial sinds kort gebruik van een volledig elektrische greenmaaier. Deze maaier van Toro zorgt voor een strakke green, maar bovenal zet The Mondial hiermee een nieuwe stap naar een milieuvriendelijke golfbaan.

Oosthoek Groep zorgt voor een strakke grasmat zonder gif

Heb je die mooie fairways en strakke greens al gezien? Sinds november vorig jaar is het onderhoud van de golfbanen op The Mondial in handen van de Oosthoek Groep. Dit onderhoud gebeurt geheel chemievrij. Dat levert niet alleen een gezonde en strakke grasmat op, maar is ook beter voor mens, dier en milieu.

The Mondial verbouwt clubhuis in recordtempo

Waar aanvankelijk vijf maanden stond voor de verbouwing, is het clubhuis op The Mondial in acht weken gemoderniseerd. Door de tijdelijke sluiting konden netwerkpartners, werknemers en vrijwilligers afgelopen tijd flink doorknallen. Met een prachtig, vernieuwd clubhuis en nieuwe frisse vergaderfaciliteiten als resultaat!

Weg met beperkingen, ruimte voor kansen!

We konden de afgelopen tijd even niet genieten van onze geliefde golfsport. De banen en terrassen bleven leeg. Dat raakt natuurlijk ook The Mondial. Desondanks kijken eigenaren Hans Wognum en Gustavo Barrios Rivas positief naar de toekomst: “We kijken naar wat er wél mogelijk is!”

Lees meer over ons unieke concept voor de business club!