NETWERKEN MET MARNIX

DE BUSINESSCLUB

De professional


Vertel, wie ben je?

"Mijn naam is Marnix Jacobs, 27 jaar, en ik ben actief als sales vertegenwoordiger bij AB InBev, ’s werelds grootste bierconcern."

Wat doe je daar?

"Relatiebeheer en het sluiten van commerciële deals in de horeca; kortom ik verkoop een prachtig bierportfolio, met onder meer Hertog Jan, Hoegaarden en Leffe. Met het oog op relatiebeheer neem ik sinds kort namens ons bedrijf deel aan de businessclub (bc) van The Mondial."

De golfer


Hoe startte jij met golf?

"Op 13-jarige leeftijd, ging ik samen met mijn vader en een pro aan de slag om het GVB te behalen. Echter, in de jaren daarna is mede door een actieve studentenperiode het golfspel in het geding gekomen op enkele spontane weekenden na."

Hoe ziet jouw spel er nu uit?

"Ik zie golf als een combinatie van ultieme ontspanning en uitdaging. Door de synergie tussen mentale en fysieke controle word ik geprikkeld en heb ik na een dag golf een voldaan en tevreden gevoel."

Liever een slechte dag op de golfbaan of een goede dag op kantoor?

De connectie


Hoe kwam jij op The Mondial?

"Sinds lange tijd bestaat er een samenwerking tussen De Nieuwegeinse Golfclub (The Mondial) en Bierbrouwerij AB InBev. Naast het golfspel is het van belang dat er voorzieningen zijn die bijdragen aan een topbeleving. Een lekker glas Hertog Jan bier kan natuurlijk niet ontbreken!"

Wat verwacht je van een bc?

"De businessclub zie ik als het klankbord van The Mondial. Een groep mensen, jong en oud, die zich actief inzet voor de golfclub. Tevens een orgaan dat opening en verbintenis biedt naar zakelijk Nederland."

De netwerker


Wat signaleer jij in je netwerk?

"Als ‘young professional’ merk ik dat het golfspel steeds meer leeft en opbloeit onder mijn leeftijdsgenoten. Daar ligt een kans voor The Mondial: zet je businessclub actief in voor de verbintenis van golf en jongeren, dan wel young professionals."

Wat is jouw tip voor de bc?

"Hoe leuk zou het zijn als young professionals en ervaren oudere generaties verbonden kunnen worden op basis van hun professionele achtergrond, branche en/of expertise tijdens een partij golf?! Een perfecte combinatie van sport, ontspanning en netwerken, lijkt mij."